Hos Damgaard Limousine vil vi løbende frasælge tyre til brug som foldtyre, kvier og unge køer.

Det kan sikres, at alle dyr vil besidde et super temperament og være af god kvalitet. Der vil både være polled og hornede dyr. 

Antallet af dyr til salg være strengt stigende de kommende år, eftersom vi forsat udvider besætningen af køer med stamtavle. 

Damgaard Newton

Til efteråret kommer der en helt unik tyr til salg hos Damgaard Limousine‚Äč. Vores ko Damgaard Julle som har vundet ærepræmie til landsskuet har fået en tyrkalv efter den klassiske tyr Parisien. Tyren er født d. 2. febuar. Han har en rigtig god tilvækst og flot ekstiør dags dato. 

 

Damgaard Matti

Damgaard Matti er en særdeles unik tyr. Først er fremmest er moderen Grunnet Kappa en rigtig flot ko som også har været dominerende på dyrskuerne. Hun har vundet ærespræmie to gange til Horsens dyrskue samt bånd som bedste yngre kvie og bånd som bedste ældre kvie. Som prikken over i'et har hun været holdvinder og vundet ærespræmie til Landsskuet i Herning. Faderen Bavardrage har gjort det helt unikt i Danmark og haft utrolig mange sønner på Ålestrup Avlsstation der alle har gjort det rigtig godt. 

Matti udmærker sig ved at have et helt fantastisk temperament og har allerede som 3 ugers kalv været udstillet til vinterdyrskuet i Herning.